0 216 766 00 92 | info@acarsoynakliyat.com

Liftli Araç Avantajları

Liftli araç temin etme aşamasında firmamızın en nitelikli şekilde hizmet veren sistemler arasında bulunduğu net bir şekilde görülüyor. Kısa sürede yetkililerimiz ile iletişime geçerek nakliye ekiplerimizin hangi tarihler arasında uygun olduğunu tespit edebilirsiniz. En kısa sürede nitelikli erişim sağlayabilmek için en doğru yerde bulunuyorsunuz. Liftli araç seçeneklerinden istifade ederken bu araçların işletmenliğini üstlenen personellerimizin de alanında uzman isimlerden oluşturulduğu ayrıca dile getirilmelidir.

Liftli Araç Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Liftli araç kullanımı nakliye kapsamında şu olumlu nitelikleri de beraberinde getiriyor: Liftli araç kullanım aşamasında kişilerin en kısa süre içerisinde nitelikli ve hızlı bir lojistik süreci elde edecekleri görülüyor. En hassas cihazların veya en ağır ev eşyalarının/kurumsal araçların araçlara yüklenmesi durumunda dahi sorunsuz bir biçimde liftli araçların kullanımı tercih edilebilir. Sadece araçlara yükleme aşamasında değil çok katlı binalara bu taşınacak malların nakledilmesi konusunda da büyük bir kolaylık sağlanıyor. Asansörlü taşımacılık hizmetleri bu alanda sizin için de taşınma aşamasının daha kolay ve hasarsız bir hale gelmesini mümkün kılacaktır. Bu nitelikler firmamızın sunmuş olduğu hizmet kapsamında sizin müşteri memnuniyetinizi artıracaktır. Liftli nakliye araçlarının haricinde talep ettiğiniz herhangi bir unsur olursa bunu da dile getirmeyi ihmal etmemelisiniz. Firmamızın temel amacı kullanıcı memnuniyetini pekiştirmek olduğu için sorunsuz şekilde isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Genel Taşımacılık İlkelerimiz Kaliteyi Artırıyor! Liftli araç kullanımı, palet ve asansör kullanımı gibi teknik desteğin firmamız tarafından sorunsuz şekilde kullanıcılara aktarıldığı biliniyor. Genel manada taşımacılık hizmetleri kapsamında daha nitelikli bir biçimde hizmet alabilmeniz için şu detaylarda büyük bir destek sunuluyor: Liftli araçların kullanımının en temel amaçlarının başında sürece hız kazandırmak geliyor. Siz de kısa sürede sürece hız kazandırma aşamasını talep edebilirsiniz. Bu alanda teslim alınan eşyaların asla tek bir hasarla dahi karşı karşıya gelmeden hedef noktaya teslim edilmesi için gerekli destek alınmıştır. Size verilen zamanın asla dışına çıkılmayacaktır. Tahmini teslim tarihi ne ise o süreç içerisinde gerekli olan teslimat adımının tamamlanması sağlanır. Bu seçeneklere bakıldığı zaman özellikle nitelikli erişim adımının temel detaylardan biri olduğu fark edilmektedir. Kullanıcı memnuniyetinin en yüksek dereceye çıkarılması adına lojistik piyasasında rakipsiz bir ekip oluşturduk. Siz de randevunuzu alarak bu eşsiz ekipten destek alabilirsiniz.

Sigortalı Teslimat Avantajından Faydalanın!

Liftli araç kullanımı kapsamında ve diğer tüm nakliye işlemlerimizde teslim aldığımız tüm eşyaların sorunsuz şekilde hedef noktaya teslim edilmesi hedefleniyor. Bu anlamda eşyaların herhangi bir noktasına bir zarar geldiği fark edildiği anda sigorta devreye girecektir. Zararın nakliye aşamasında meydana geldiği incelendikten sonra maddi hasarın ortadan kaldırılması sağlanacaktır. Sigortalı teslimat avantajı kapsamında sizin de nakliye adımında eşyalarınızın güvence altında olmasını istiyorsanız bu aşamada gerekli detayları paylaşmalısınız. Eşyalarınızın değerine uygun bir sigorta poliçesi hazırlanacak ve bu poliçe kapsamında tüm taşımacılık adımları gerçekleştirilecektir.

İletişim

Ihlamurkuyu Mah. Çanakkale Cad. Sabır Sok. No:5/10 Ümraniye / İstanbul

0 216 766 00 92

0 546 840 60 60

info@acarsoynakliyat.com

© Acarsoy Nakliyat. All Rights Reserved.